İçindekiler
Un, Su, Yumurta, Nişasta, Şeker, Fıstık, İrmik, Süt, Baklava yağı.
Saklama Koşulları
Oda sıcaklığında kuru yerde muhafaza ediniz. Baklavayı tüketmeden önce hafif ısıtarak tüketmeniz tavsiyemizdir.
Dayanma Süresi
Kışın 4 gün, Yazın 3 gün
İçindekiler
Un, Su, Yumurta, Nişasta, Şeker, Fıstık, İrmik, Süt, Baklava yağı.
Saklama Koşulları
Oda sıcaklığında kuru yerde muhafaza ediniz. Baklavayı tüketmeden önce hafif ısıtarak tüketmeniz tavsiyemizdir.
Dayanma Süresi
Kışın 4 gün, Yazın 3 gün
Etiketler: Tepsi Fıstıklı Açık Şöbiyet